1.) Balatonboglár Városi Önkormányzat képviselő-testülete az Arker-Invest Kft -vel kötött szerződés alapján létesült balatonboglar.hu (új) honlap sajtójogi felelősségének ellátásra (felelős szerkesztő) és működtetésére (új, non-profit tartalmak feltöltése) vonatkozó ajánlatot kér. A rendelkezésre állás és a napi frissítés időtartama: a szerződéskötést követően egy évig folyamatos, a rendelkezésre állást minden munkanapon 8.00 - 16.00 óra között kell biztosítania. (Az ajánlattevő nem felelős az adatátvitelben bekövetkező - harmadik fél által okozott - esetleges hibákért.)

Az ajánlattevő külön részletezve - de ajánlatába foglaltan - írja le a balatonboglar.com üzleti (elsődlegesen turisztikai) tartalmak gazdaságos közzétételre vonatkozó javaslatát és ajánlatát is.

 2.) Balatonboglár Városi Önkormányzat képviselő-testülete a tulajdonában lévő "Balatonboglári Hírek" a szerződéskötést követő egy évig történő szerkesztésére vonatkozó ajánlatot kér az alábbiak szerint:

- sajtójogi felelősség ellátására (felelős szerkesztő) és a szerkesztőség működtetésére (új, non-profit tartalmak előállítása) vonatkozzon;

- a lap megjelenése (havonként) évi 12 szám,

- 8 fekete-fehér + 4 color oldal terjedelemben történjen,

- a közszolgálati hírek aránya éves viszonylatban legalább 60 % legyen.

 Az ajánlattevő külön részletezze azt, hogy ajánlatából mekkora rész vonatkozik

- a felelős szerkesztői (és a szerkesztőség működtetési) munkarészre és

- mekkora a kiadói és nyomdai tevékenységre (tördelésre, nyomtatásra),

- valamint a terjesztésre?

 3.) A képviselő-testület lehetővé teszi azt, hogy az ajánlattevők a városi honlap és a városi újság működtetésére összevont, de külön-külön részletezett ajánlattal éljenek.

 4.) A képviselő-testületet a beérkezett ajánlatok nem kötelezik szerződéskötésre.

 5.) Az ajánlattételi felhívás közzétételének módja és határideje:

Somogyi Hírlap (két alkalommal)

Balatonboglári Hírek januári szám,

balatonboglar.hu (városi honlap)

 Az ajánlattevés határideje. 2015. február 16.

 6. Az ajánlattevők dokumentációinak ismeretében a szerződéskötésre a Humán Bizottság tesz javaslatot és a Képviselő-testület februári ülésén kíván dönteni.

 


2015. Január 13 10:14:38./