"A balatonboglári röntgendiagnosztika létrehozásához, és annak elindításához szükséges személyi feltételek anyagi hátterének megteremtése TÁMOP-os pályázat segítségével" (TÁMOP-6.2.4.A-11/1-2012-0032 számú) Pályázat 2014. augusztus 31-ével lezárult. A projekt 34.595.160.- forint Európai Uniós pályázati támogatással valósult meg.


Az Európai Szociális Fejlesztési Alap és a magyar állam segítségével sikerült Balatonbogláron megteremteni a járóbeteg szakellátást kiszolgáló röntgen- és ultrahang diagnosztikai szolgáltatást. Így a lakossághoz a lehető legközelebb tudjuk biztosítani a páciensek végleges definitív ellátását. Mindennek következtében a páciensek és a társadalom is, időt és pénzt takaríthatnak meg.

Az elmúlt két év során - az ultrahang- és röntgendiagnosztika megteremtésének köszönhetően - intézményi betegforgalmunk megduplázódott. Mindez a fejlődés nagy lehetőséget kínál a környék lakosságának is. Természetesen ezt a modern, kibővített szolgáltatást a következő években is biztosítani fogjuk az intézményünket megkereső betegek részére.


Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását!


INFORMÁCIÓ:

BALATONBOGLÁRI DR. TÖRÖK SÁNDOR

EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT

Dr. Balázs Lajos

intézményvezető főorvos

8630 Balatonboglár, Vikár B. u. 4.

Tel./Fax: 85/550-464

E-mail cím: eukozpontbb@gmail.com

2014. November 05 09:29:13./