Volt egyszer egy Halász nevű rock klub Kaposváron, ki emlékszik már arra? oda jártam péntek vagy szombat este az első szerelem idején.

Gyertya az asztalokon, élő rockzenekarok, a plafonon hálóba gabalyodott falevelek és természetesen sok lazítani vágyó, nagy hajú fiú, lány. A világ legszabadabb helye volt, sok estét töltöttünk ott el, meghatározta az egyéniségünket.

A Boglári Művelődési házban tartott Intim Torna Illegál koncerten ez a hangulat jött vissza. Örültem, hogy egy évtizeddel később napjainkat meghatározó zenei kakofóniában még jut ilyen élmény az Y generációnak. Tizenévesek, ötvenesek egyaránt voltak a közönség soraiban. Rögtön az első szám közepette feltűnt: a banda kivételes zene és életszeretettel él. Vágjál lyukat a kádba, kedvenc mindenem a biciklim, Nézz rám egy buszon...Közönségslágerek.

A szöveg nem túlkomplikált, mélyen szántó gondolatot ne keressünk benne, inkább tűnik úgy, hogy a szavak csak egymás mögé lettek dobva, mégis több mint jó!

Ami minket illet; élveztük, hagytuk magunkon átfolyni, végül elmerültünk benne...

Négy érdekes arc, dobszóló, gitárhang, alter rock, csápoló, pogózós fiatalok, emberközeliség; ezekkel a címszavakkal illetném a koncertélményt.

A környezetükből elszivárogni látszó korosztályt is megmozgató program a Helyiérték Egyesület rendezésében valósult meg.

Köszönjük.

Mellory