Akadálymentesítési beállítások

Üdvözöljük Balatonboglár város honlapján!






Az artista foglalkozás 2009. szeptemberében indult be az érdeklődő gyerekek részvételével. Két csoportban: 3-6 évesek és 6 éven felüliek számára van lehetőség a zsonglőr, akrobata és egyensúly elemek elsajátítására. A különböző csoportos és egyéni számok zenére, koreográfiával készülnek. Az előadó csoport színpadon, utcai és zártkörű eseményeken szerepel.

Minden érdeklődő fiatalt szeretettel várunk!

További információk: http://www.balatonboglar.com/index.php/szoloskislaki-artista-iskola

Edzések:

Hétfő: 16.30-18.00 akrobatika (6 éven felüliek) kezdő és haladó
Szerda: 16.30-18.00 zsonglőr, egyensúly technika (6 éven felüliek) kezdők
Péntek: 16.30-17.00 (3-6 évesek) zsonglőr, egyensúly technika, 17.00-19.00 zsonglőr, egyensúly technika (előadócsoport)

Művészeti vezető: Latrompette Matild Tel.: 06-85-350-552, e-mail: matlatrompette@gmail.com

Az oktatás térítésmentes!

A galériában található képeket Yannick Latrompette, Sohár Zoltán, Végh Sándor, Tompos Gábor és Balogh József, Bartha János valamint Kovács István és Samu Misi készítette.

Pikler-módszer:

A gyermek saját kezdeményezésén alapuló önálló aktivitás értékelése;
A gyermek stabil személyi kapcsolatainak, ezen belül egy kiemelt személyhez fűződő kapcsolatának és a kapcsolat jellegzetes formájának és tartalmának támogatása;
Állandó törekvés arra,hogy minden egyes gyermek önmagát, mint személyt megélve fejlődési fokának megfelelően kiismerje magát helyzetében, személyi és tárgyi környezetében, az őt illető eseményekben,a jelenben, a közeli és távoli jövőben;
A gyermek szomatikus egészségének elősegítése és fenntartása, ami részben alátámasztja az említett elvek megvalósítását,de következik azoknak jó alkalmazásából is.